Digitális rétegmérő készülékek mindenkinek!

Üdvözöljük webáruházunkban!

Cégünk a Herbil Kft. 2006. év közepe óta foglalkozik digitális rétegvastagság mérő készülékek forgalmazásával.

Az elmúlt több mint hét évben több ezer elégedett ügyfélre tettünk szert, akik a mindennapi munkájuk során megelégedéssel használják az elmatronic digitális festékréteg mérő készülékeinket.

Cégünk nem csupán a termékeladásra koncentrálva értékesíti az elmatronic digitális festékréteg mérő készülékeit, de nagy hangsújt fektet ügyfelei elégedettségére is. Ezért folyamatos telefonos technikai és szakmai segítségnyújtást is nyújtunk vásárlóinknak, beleértve a telefonon keresztül történő műszerkalibrálást.

Az ElmatronicShop Webáruházunkban kínált elmatronic digitális festékréteg vastagság mérő készülékeket széles felhasználói körnek ajánljuk magánszemélyektől kezdve autókereskedőkön keresztül ipari felhasználókig bezárólag.

Ahhoz hogy az Ön számára legmegfelelőbb digitális rétegvastagság mérő készüléket ki tudja választani, vásárlás előtt szívesen nyújtunk segítséget.

Az ElmatronicShop Webáruházunk menűpontjai között található "ÜZENET" fülre kattintva Ön kényelmesen és egyszerűen felteheti kérdéseit bevonatvastagság mérő készülékeinkkel kapcsolatban. Kérjük ne habozzon, és éljen a lehetőséggel! Kérdezzen bátran! Telefonon ( 06-20-9453-693 ) is szívesen állunk rendelkezésére! 

 

Kellemes vásárlást kívánunk!

 

Herczeg Gábor

Ügyvezető igazgató

 

Herbil Kft.

Tel: 06209453693

Felhasználóink

Az elmatronic digitális festékréteg mérő készülékeinket nemcsak kizárólag ipari felhasználóknak ajánljuk.

Már magánszemélyeknek is elérhető áron kínálunk kiváló minőségű digitális festékréteg vastagság mérő készüléket gépjármű karosszéria állapotfelmérésre.

Számos magánszemély vásárlónkon túl neves autómárkák, mint pl. BMW, MERCEDES, AUDI, kereskedőit is vásárlóink között üdvözölhetjük.

Számos biztosító társaság kárszakértőinek kedvelt festékvastagság mérő műszere az általunk forgalmazott elmatronic digitális festékvastagság mérő készülék.

Ezen kívül természetesen az ipar számos területén napi szinten teljesítenek jó szolgálatot az elmatronic digitális bevonatvastagság mérő műszereink. 

Az elmatronic digitális festékréteg vastagság mérő készülékekről....

Cégünk, a Herbil Kft. 2006 tavaszán kezdte el forgalmazni Magyarországon az elmatronic márkanevű digitális rétegvastagság mérő készülékeit.

Kezdetben az elmatronic F/NF digitális bevonatvastagság mérő készülék belső és külsőszondás verzióit forgalmaztuk. Később óriási igény jelentkezett a magánszemélyek körében is egy olcsó árfekvésű, ám jó minőségű digitális rétegmérő készülékre. Az piac igényeinek eleget téve 2006 októberében elkezdtük forgalmazni az elmatronic F típusú digitális festékréteg mérő műszerünket, melyet főleg magánszemélyeknek ajánlottunk gépkocsi karosszéria állapotfelmérésre.

Az elmatronic F típusú digitális bevonatvastagság mérő készülék kizárólag acél alapfelületen működött, így az alumínium karosszéria elemet tartalmazó gépkocsik állapotfelmérését az elmatronic F típusú festékmérő készülékkel nem lehetett elvégezni.

2008 januárjában majd egy év fejlesztési munka után elkezdtük forgalmazni az elmatronic 2in1 típusú digitális festékréteg vastagság mérő készülékünket elsősorban a gépjármű állapotfelmérés megkönnyítésére. Az elmatronic 2in1 már képes volt egy rendkívül kedvező ár mellett acél és alumínium karosszéria elemek vizsgálatára. 

2010-ben új fejlesztéseken estek át az elmatronic digitális bevonatvastagság mérő készülékeink.

Az LCD kijelzők hátttérvilágítást kaptak, a külsőszondás elmatronic F/NF EXT digitális rétegmérő műszer típusunk egy darab kombinált Fe/NFe mérőszondát kapott. Így használata sokkal kényelmesebbé vált, hiszen nem kell a mérőszondát cserélni, ha acél és alumínium alapfelületen kíván mérni a felhasználó.

2010. április 01-jétől az NKH ( Nemzeti Közlekedési Hatóság ) által üzemeltetett KÖKIR és KERT rendszerekhez történő használatra alkalmassá tettük digitális festékréteg vizsgáló készülékeinket.

Az elmatronic INTERFACE adatbegyűjtő szoftver és a továbbfejlesztett elmatronic F/NF  ( EXT. ) BLUETOOTH digitális festékréteg vastagság mérő készülékeinkhez  beszereztük a szükséges NKH engedélyeket. Így 2010. április 01-jéttől az NKH által üzemeltetett KÖKIR és KERT rendszerekben választható festékréteg mérő készülék az  elmatronic F/NF BLUETOOTH digitális rétegvastagság mérő műszerünk, és az elmatronic F/NF EXT BLUETOOTH digitális festékréteg vastagság mérő készülékünk. 

Keresés

Elérhetőség

ElmatronicShop Fecske utca 1
Budakalász
2011
06209453693 skype: elmatronic.eu