Digitális rétegmérő készülékek mindenkinek!

Elmatronic mérési eredménykezelő és begyűjtő szoftver csomag ANDROID és WINDOWS operációs rendszerre.

2012.11.23 00:07

Cégünk a Herbil Kft. legújabb fejlesztése az elmatronic mérési eredménykezelő, és begyűjtő szoftver ipari felhasználók számára ANDROID operációs rendszerű okostelefonokra és WINDOWS operációs rendszerre fejlesztve.

A szoftvercsomag használatával az ipari felhasználók a festékréteg mérési eredményeket ANDROID telefonra összegyűjthetik. A szoftver tárolókapacitása gyakorlatilag korlátlan, akár egy millió mérést is képes rögzíteni!

A szoftver a mérési eredmények halmazából automatikusan megjeleníti a maximum, minimum, átlag, és szórás statisztikai értékeket.

A felhasználó a beállítások menűpontban meghatározhat maximum és minimum limitértékeket, és attól függően hogy a mért eredmény a limitértékeket meghaladja, az ANDROID telefon képernyőjén piros vagy sárga mérési eredmény számokkal egyértelműen jelzi a felhasználó számára hogy a mért érték a beállított limitértékeken kívülre esik.  A szoftver az ANDROID okostelefonok rezgés funkcióját felhasználva a limiten túli bejövő mérési eredményeket rezgéssel is jelzi a felhasználó számára. Így nem szükséges a képernyőt folyamatosan figyelemmel kísérni, valamint a mérési sorozat befejezése után a mérési eredmény értékek színei alapján vizuálisan is gyors tájékoztatást kapunk a mért bevonatvastagság pontos értékéről.

Az összegyűjtött mérési eredmények mellé a mért objektumról, vagy munkadarabról készült fényképet (-ket ) is csatolhatunk, melyetket az okostelefon memóriájába elmathetünk.

Az elmentett mérési eredményeket és csatolt fényképeket az ANDROID okostelfon memóriájából mobil interneten, vagy WIFI intenetkapcsolaton keresztül az általunk üzemeltetett "cloud" szerverre feltölthetőek.

A "cloud" szerverről a WINDOWS operációs rendszerre fejlesztett adatkezelő és mérési eredmény begyűjtő szoftverrel a feltöltött adatok és csatolt fényképek letölthetőek.

A letöltött mérési eredmények és fényképek mellé a megjegyzés rovatba a mért objektum, vagy munkadarabbal kapcsolatos feljegyzéseket rögzíthetünk.

A szoftver képes a mérési eredményeket pdf formátumú jegyzőkönyvben megjeleníteni, illetve lehetőség van a mérési eredményeket xls formátumba exportálni további adatfeldolgozás céljából.

Az elmatronic mérési eredménykezelő és begyűjtő szoftver az elmatronic F/NF BLUETOOTH   , elmatronic F/NF EXT BLUETOOTH, elmatronic F/NF SMART BLUETOOTH, és elmatronic F/NF SMART EXT. BLUETOOTH digitális rétegmérő készülékeinkkel használható.

Az ANDROID operációs rendszerre fejlesztett szoftver minden ANDROID 2.0 vagy magasabb verziószámú ANDROID operációs rendszert használó okostlefonnal használható.

A szoftvert a következő ANDROID okostelefonokkal teszteltük:

HTC, SAMSUNG, SONY, ZTE, RED BULL, LG, MOTOROLA, SHARP, HUAWEI, stb... 

Nézze meg a szoftverről készült bemutató videónkat.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a szoftverrel kapcsolatban, ne habozzon és hívjon a 06-20-9453-693 telefonszámon.

 

Keresés

Elérhetőség

ElmatronicShop Herbil Kft. Fecske utca 1
Budakalász
2011
06209453693

Üzenetküldés